Teknoloji

Epic Games’te Haftanın Öne Çıkan İndirimleri

 
Bildiğiniz gibi Epic Games Steam platformunda bizlere Türk Lirası ile hizmet vermeye devam ediyor ve buradaki oyunları ucuz fiyatlara kütüphanemize ekleyebiliyoruz. Epic Games uygulamasının eksikleri olsa da Türk Lirası karşılığında sattığı oyunlar oldukça ucuz fiyata sunuluyor ve bu sayede buradaki kütüphanemizi genişletebiliriz. Aynı zamanda haftalık olarak sunulan ücretsiz oyunların yer aldığı geniş bir kütüphaneye de sahip olabiliriz.
 
Şimdi bu listemizde haftanın öne çıkan indirimlerinden bahsedeceğiz ve çok ucuza satın alabileceğiniz oyunlara yer vereceğiz.
 
– Benim Adam (45 TL)
 
 
 
Survival çeşidiyle birlikte gelen bu ürün şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 45 Türk Lirası fiyatla bizlere sunuluyor. Oldukça ucuz fiyatlandırma ile bize devredilen bu yapımda adada bir hayatta kalma macerasına atılabilir ve karakterimizi elimizden geldiğince burada hayatta tutmaya çalışabiliriz. Oyunda hayatta kalmaya çalışırken aynı zamanda avlanabiliyor, evler inşa edebiliyor, kendi çiftliğimizi geliştirebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Geniş bir deneyim yelpazesiyle bizlere sunulan ürün, bizlere gerçekten keyifli bir oyun deneyimi sunmayı amaçlıyor.
 
Bağımsız bir ekip tarafından bizlere ulaştırılan bu yapım maalesef yüksek grafik ve animasyonlara sahip değil. Beklentilerinizi düşük tutarak oyuna geçtiğinizde elbette daha fazla eğlencenin kapısını aralayabilir, ayrıca karakter oluşturma ekranıyla kendi karakterinizi de yaratabilirsiniz. Bu arada oyunda adadaki farklı görünümlere kolaylıkla geçiş yapabiliyor, bu görünümleri ortaya çıkarmak için ilerleyebiliyor ve burada daha fazla karakter özelleştirmesi yapabiliyoruz. Örneğin oyunda ten renginizi, saçınızı, yüzünüzü ve daha fazlasını ayarlayabilir ve kendinizi benzersiz bir şekilde özelleştirebilirsiniz.
 
 
 
Oyun aynı zamanda kendi bölgenizi oluşturabileceğiniz simülasyon öğelerini de içeriyor. Bu unsurlarla kendi alanınızı inşa etmek için çeşitli kaynakları toplayabilir, bu kaynakları barınaklar inşa etmek için kullanabilir, buraya duvarlar dikebilir, mobilyalarınızı dilediğiniz gibi dekore edebilir ve odaların nasıl bir yapıya sahip olacağına tamamen karar verebilirsiniz. Oyunda dilediğiniz zaman kendinize özel bir bölge oluşturmak için farklı adımlar atabiliyor, ayrıca hayvan evcilleştirme sistemi ile farklı yaratıkları da buraya getirebiliyorsunuz. Mesela burada bir atı yakalayabilir, evcilleştirebilir ve aynı zamanda onunla birlikte adada ilerlemeye çalışabilirsiniz. Bu sayede evcil hayvanları yönlendirebilir, onlara komut verebilir ve aynı zamanda onları besleyip büyütebilirsiniz.
 
Bu unsurların dışında elbette diğer hayatta kalma oyunlarında olduğu gibi burada da kamp ateşi yakabiliyorsunuz ve kamp ateşiyle ısınırken çeşitli silahlar oluşturabiliyor, envanterinize kaynak atabiliyor, sallar ve tekneler inşa ederek yola çıkabiliyorsunuz. adanın etrafında deniz. Bu unsurlar elbette güzel bir şekilde bizlere sunuluyor ve oyunda yapılabilecek çok fazla iş var diyebiliriz. Bu nedenle uzun soluklu bir macera ve hayatta kalma deneyimine adım atmak istiyorsanız bu oyuna göz atmanız ve bir şans vermenizin sizler için faydalı olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca dinamik bir hava sistemi olduğundan da bahsedebiliriz ve bu dinamik hava sistemi ile farklı bölgelere doğru ilerledikçe havanın aniden değiştiğini ve gerçekçi bir yapıyla karşılaştığımızı deneyimleyebiliyoruz.
 
Oyun, yukarıda da belirttiğimiz gibi 45 Türk Lirası karşılığında Epic Games kütüphanesinde indirimli olarak satışa sunuluyor. Oyunun normal fiyatı ise 76 Türk Lirası. Bu nedenle oyunu hemen satın alıp kütüphanenize ekleyebilir ve oynayabilirsiniz.
 
– Ejderhanın Ölen Işık Yılı Paketi: İki Oyun (697 TL)
 
 
 
Epic Games’in belirli oyunları haftalık indirimler kapsamında sunduğunu görüyoruz. Bu hafta Dying Light oyunu Year of the Dragon Bundle paketiyle birlikte karşımıza çıktı diyebiliriz. Bu pakete daha önce çıkan ilk oyunla birlikte ikinci oyunun da dahil olduğunu söyleyebiliriz ve 697 Türk Lirası karşılığında bizlere sunulan bu paketin avantajlı bir versiyonunu da içerdiğini de söyleyebiliriz. Çünkü ilk oyunun gelişmiş versiyonuyla birlikte 2 oyunun da tüm içerikleri bizlere sunuluyor.
Bildiğiniz gibi Dying Light: Enhanced Edition uzun zaman önce piyasaya sürüldü ve hala bilinen seriler arasında yer alıyor. Kıyamet sonrası bir ortamda yer aldığımız yapımda açık dünyayı dolaşabiliyor, hayatta kalmaya çalışabiliyor ve aynı zamanda buradaki hikayeyi deneyimleyebiliyoruz. Arkadaşlarımızla hem tek oyunculu hem de co-op oyun modlarında oynayabildiğimiz yapımda, hikaye modunu tamamen arkadaşlarımızla deneyimleyebiliyor ve oyunun sonuna ulaşabiliyoruz. Elbette bu tarz oyunları arkadaşlarla oynamak bize çok daha keyifli bir deneyim ve eğlenceli içerik sunuyor. Bu nedenle bu oyunu arkadaşlarınızla oynamanızı öneririz.
Gelişmiş versiyonda zombilerin kararlar verdiği ve hayatta kalmak için farklı adımlar atabildiğimiz post-apokaliptik bir ortamda bulunuyoruz. Açık dünyada çeşitli görevler alabildiğimiz ve önümüze birçok belanın çıktığı yapımda, elimizdeki silahları ve yakın dövüş ekipmanlarını düşmanlara karşı kullanabiliyor, zombilerin uzuvlarını koparıp onları tuzağa düşürebiliyoruz. Öncelikle oyunun gerçekten güzel bir aksiyon sistemine sahip olduğunu söyleyebiliriz, burada zombileri yok etmek için hem menzilli silahları hem de yakın dövüş silahlarını kullanabiliyoruz. Örneğin oyunda düşmanların yani zombilerin kafalarını kesmek için bıçak, kılıç tutabiliyor veya balta kullanabiliyoruz. Öte yandan tabancaları, tüfekleri, makineli tüfekleri ve daha fazlasını ele geçirebilir ve böylece zombileri katledebiliriz. Ama elbette kaynak ve mermiler sınırlı olduğu için bu kaynakları israf etmemeli ve ona göre kendi saldırımızı gerçekleştirmeliyiz.
 
 
Bildiğiniz gibi gelişmiş versiyonda yeni bir buggy aracı var. Bu aracın bölümlerini dilediğiniz şekilde yükseltebilir ve özelleştirebilirsiniz. Aynı zamanda bu araçla bir yerden bir yere gidebiliyor, yolcu olarak kullanabiliyor ve bir yere hızlı bir şekilde ulaşmak için doğru araç olduğundan bahsedebiliyoruz. Çünkü bu araç zombilere karşı dayanıklı görünüyor ve yaptığımız iyileştirmelerle önüne sivri uçlar yerleştirip önümüze çıkan zombileri yok edebiliyoruz ve bu araca daha fazla iyileştirmeler ekleyebiliyoruz. Dolayısıyla seviye sistemi de içeren oyunda karakterimizi hem kişiselleştirebiliyor hem de güçlendirebiliyoruz. Yeni yetenekler ve açılan özelliklerle daha güçlü ve dinamik bir konuma gelebiliriz.
 
Öte yandan oyun bildiğiniz gibi platform odaklı bir yapıya sahip ve bu odaklanmayla çatıdan çatıya atlayabiliyor, binalara tırmanabiliyor ve çok daha çevik hareketler gerçekleştirebiliyoruz. Öte yandan karakterimizi burada güçlendirebiliriz ve aynı zamanda sağdan soldan toplayabileceğimiz birçok kaynak var. Bildiğiniz gibi bu tür oyunlarda etraftaki kaynakları toplamak, çevreyi keşfetmek ve hatta bu kaynakları binalarda bulmak çok önemli. Bu kaynaklara sahip bir envanter sistemi var ve bu envanter sistemi içindeki kaynakları doğru ve zamanında kullanabiliyoruz diyebiliriz. Öte yandan bu kaynaklarla yeni eşyalar üretebiliyoruz ve oyunda bir crafting mekaniğinin de bulunduğunu söyleyebiliriz. Kaynakları birleştirerek yeni öğeler oluşturabilir ve bu üretim hattıyla hayatımızı yenileyebilecek sağlık paketleri, mermiler, zırhlar ve daha fazlasını yaratabiliriz. Elbette üretmek istediğiniz içerik ne olursa olsun tek tıkla kaynak toplayabilir ve envanter sisteminden üretimine başlayabilirsiniz.
 
 
 
Bunun dışında ilk oyunun The Next ek paketinin bu gelişmiş versiyonda yer aldığını ve bu paketle birlikte yeni açık alanların, değiştirilebilir araçların ve daha fazlasının bizlere sunulduğunu söyleyebiliriz. Araçları ölümsüz canavarlara dönüştürebildiğimiz ve buggy aracını yukarıda bahsettiğimiz gibi kullanabileceğimiz üretimde, aynı zamanda sezonluk biletin ve daha fazla içeriğin de bizlere sunulduğunu belirtebiliriz. İlk oyunun ötesinde tek oyunculu modun yanı sıra çok oyunculu Be the Zombie modu da mevcut. Bu mod ile diğer oyuncularla rekabet edebilir, kendi bölgenizde yer alabilir ve çeşitli görevleri tamamlayabilirsiniz. Bunun dışında The Bozak Horde adında bir paketin bulunduğunu ve bu paket ile ek görevler elde edebileceğiniz, özel eşyalara sahip olabileceğinizi ve daha birçok özellikten faydalanabileceğinizi söyleyebiliriz.
 
 
İlk çıktığı günden bu yana oynanmaya ve satılmaya devam eden bu yapım, oynanması ve şans verilmesi gereken oyunlar arasında yer alıyor. Ayrıca ütopik bir Harran bölgesine ulaşmaya çalışarak zombi kıyametini sonlandırmaya çalışabileceğimiz, üretimde farklı yaşam gruplarının bulunduğunu ve bu grupların çeşitli görevlerini yerine getirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmak için yola çıktığınızdan da bahsedebilirsiniz. Buradaki asıl amacınız elbette zombi kıyametini ortadan kaldıracak ve sonlandıracak bir aşı geliştirmek. Bu aşının geliştirilmesi için çeşitli görevleri üstlenebilir, elinizdeki radyo ile patronunuzdan çeşitli görevler alabilir ve daha fazlasını burada yapabilirsiniz. Tabii burada ilerleyen süreçte hikaye açısından sürpriz unsurlarla karşılaşacağınızı söyleyebiliriz. Dolayısıyla hem ilgi çekici bir hikaye hem de oynanış unsurlarını bünyesinde barındıran ürün, yukarıda da bahsettiğimiz gibi tek bir paket halinde satılıyor, devamını buradan hızlı bir şekilde alabilirsiniz.
 
Şimdi devam oyunu olan ikinci oyundan bahsedelim:
 
– Dying Light 2: İnsan Kal
 
 
 
Dying Light 2: Stay Human, bildiğiniz gibi ilk oyunun 20 yıl sonrasında geçiyor ve Harran’ın çabalarının devamı bizlere aktarılıyor. Burada size bu çabanın boşa çıkıp çıkmadığı konusunda spoiler vermek istemiyoruz ve hikayeye kaldığınız yerden devam ettiğinizi söyleyebiliriz. Elbette ikinci oyunla birlikte grafiklerin, özelliklerin, aksiyon sisteminin ve daha fazlasının daha gelişmiş bir biçimde karşımıza çıktığını söyleyebiliriz, burada parkur unsurlarının da ön planda olduğunu söyleyebiliriz. Hatta oyunun yayınlanan fragmanlarına ve oynanış görüntülerine baktığınızda burada parkur unsurları çok daha gelişmiş bir biçimde karşımıza çıkıyor ve ilk oyuna kıyasla burada daha fazla parkur unsuruyla karşılaşabiliyoruz.
Hem hikaye hem anlatım açısından gerçekten güzel bir işe imza atıldığını, yapımında farklı bölgelerde yer alabileceğimizi, bu bölgeleri keşfetmeye çalıştığımızı, farklı karakterlerle de burada yerimizi aldığımızı aktarabiliriz. , bu bölgeleri istediğimiz şekilde tekrar keşfedebileceğimizi, yeni kaynaklara sahip olabileceğimizi ve kullanabileceğimiz farklı araçların bulunduğunu belirtebiliriz. Yine oyunda hikaye anlatımı konusunda gerçekten güzel bir işe imza atıldığını söyleyebiliriz, diğer yandan da kendimizi farklı görüş ve atmosferlerde bulabileceğimizi aktarabiliriz. Oyunun olağanüstü atmosferlere ve görsellere sahip olduğunu da belirtmekte fayda var ve gerçekten ağzınızı açık bırakacak hangi unsurların bulunduğunu doğrulayabiliriz.
 
 
Nitekim oyunda şehrin içinde olabileceğimizi ve medeniyetin karanlık çağa geçtiğini burada aktarabiliyoruz. Elbette oyunda ilerlemeye başladıkça hem ana görevleri hem de yan görevleri yapabiliyorsunuz. Bu görevleri tamamladıkça farklı seviyelere ulaşabiliyorsunuz ve karakter odaklı bir yapı olduğundan karakterinizi dilediğiniz şekilde geliştirip yeni yetenek ve becerilerin kilidini açabiliyorsunuz. Öte yandan ilk oyunda olduğu gibi burada da kullanabileceğiniz çeşitli silahlar mevcut. Yakın dövüş silahlarından menzilli silahlara kadar farklı formlarda oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz ve devasa bir açık dünyada olduğunuzu söyleyebiliriz. Ayrıca oyunda bir gece-gündüz döngüsü olduğunu söyleyebiliriz ve bu döngüyle birlikte zombilerin ilk oyunda olduğu gibi geceleri daha agresif ve yırtıcı olduğundan da bahsedebiliriz. Aslında oyundayken gündüz işlerinizle ilgilenmeniz, gece ise bir yere sığınıp gündüz olmasını beklemeniz sizin için en doğrusu olacağını belirtelim.
Vahşi kavgalara girişebilecek ve bu kavgalardan sağ çıkmaya çalışacaksınız. Aksiyon sisteminde geçirdiğiniz süre boyunca farklı kombolar gerçekleştirebilecek, düşmanlara uçan tekmeler atabilecek, tekmelerinizi onlara doğru savurarak onları sersemletebilecek ve daha fazla eşya ile aksiyonda yerinizi alabileceksiniz. Öte yandan oyundaki parkur unsurlarından da faydalanabilecek ve sizi kovalayan ne varsa kaçmak için elinizden geleni yapabileceksiniz. Elbette parkur unsurlarının dahil edilmesi ve çevik bir karakter, çatıdan çatıya hızlı bir şekilde atlamanıza ve daha fazla unsurla hızlı bir şekilde ilerlemenize olanak tanıyacaktır.
Oyunda seçimlerinizin etkili olduğu bir yapıdan da bahsetmek gerekiyor. Dolayısıyla bu post-apokaliptik dünyada yaptığınız seçimlerin sonuçlarını doğrudan görebilecek ve kendi kararlarınızın nasıl değiştiğini burada gözlemleyebileceksiniz. Kaosun hakim olduğu ve zombi ordularının yer aldığı yapımda ilk oyunda olduğu gibi burada da yaşayan grupların varlığından bahsedebiliyor ve elbette bu gruplardan çeşitli yardımlar da alabiliyorsunuz. Aynı zamanda çeşitli görevleri tamamlayarak bu gruplara yaklaşabilir ve farklı karakterlerle burada ilerleyebilirsiniz.
 
 
 
Öte yandan oyunun 2 veya 4 oyunculu bir oynanış sistemine de sahip olduğundan bahsedebilir ve 4 oyuncuya kadar işbirliği olduğu için hikayenin tüm detaylarını öğrenip bu şekilde oyunu tamamlayabilirsiniz. ilk oyunda. Elbette bu tarz oyunları arkadaşlarla oynamak çok daha keyifli ve eğlenceli bir deneyim sağlıyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi bu oyunu arkadaşlarınızla oynamanızı öneriyoruz. Öte yandan kendi oyununuzu kurabileceğiniz veya diğer oyunculara katılabileceğiniz ve oradan kendinizi hikayenin içinde bulabileceğiniz bir yapı olduğundan da bahsedebilirsiniz. Bunun da oyundaki ekstra mekaniklerden biri olduğunu söyleyebiliriz.
Kısaca özetlemek gerekirse ilk iki oyunun yer aldığı bu paket gerçekten güzel bir versiyon içeriyor ve şu anda yaklaşık 700 Türk Lirası karşılığında satın alabileceğiniz iki farklı oyun mevcut. Elbette bildiğiniz gibi Steam platformunda Dolar kuru üzerinden oyun satın alabilirsiniz ancak Epic Games platformunda Türk Lirası ile alışveriş yapmaya devam edebilirsiniz. Dolayısıyla Epic Games’in bu bağlamda bizlere daha avantajlı indirimler ve paketler sunduğunu söyleyebiliriz. Kapsamlı bir zombi deneyimine adım atmak ve oyuncular tarafından sevilen, aynı zamanda çeşitli ödüller de alan bu yapıma bir göz atmak istiyorsanız bu paketin tam size göre olduğunu söyleyebiliriz. İlk iki oyunu bu şekilde deneyimleyebilir ve böylece hikayeyi sonlandırabilirsiniz.
  
– Yenilmez (327 TL)
 
 
 
Çevreyi keşfedebileceğimiz ve uzay temasında yer alabileceğimiz The Invincible, Epic Games indirimleri kapsamında 327 Türk lirasından satışa sunuluyor. Oyun bizlere birinci şahıs bakış açısıyla bilim kurgu temalı bir gerilim deneyimi sunuyor. Gerçekten keyifli ortamlar ve manzaralarla burada yerimizi alabiliriz.
Bir uzay bilimcisi olarak oyunda yer alabilir, bu yerleri araştırabilir ve burada neler olup bittiğini öğrenmeye çalışabiliriz. Oyunun arka planında bir hikaye anlatılıyor. Bu hikaye bağlamında, uzay gemimizin kayıp mürettebatını düşman bir gezegende aramalıyız. Aynı zamanda bu mürettebatı bulmak için bu gizemli gezegeni keşfetmemiz gerekiyor. Bu gezegenin farklı bölgelerine doğru ilerledikçe elbette orada da farklı olaylarla karşılaşabiliriz ve buraları araştırmak bizim işimiz.
Retro gelecekte geçen yapımda, uzay gemisindeki mürettebatımızın tamamen kaybolduğunu deneyimleyebilir ve onları bulmak için düşman bir gezegenin etrafında dolaşabiliriz. Keşif unsurlarının bolca önümüze sunulduğu, ilginç görüntü ve atmosferlerle de karşılaşabildiğimiz üretimde ne yaptığımız çok önemli. Uzay bilimciler olarak oyundaki yerimizi alabiliriz. Yasna isimli karakteri kontrol ettiğimiz yapımda bir yandan uzay yarışına katılmaya çalışıyor, bir yandan da grubumuzla birlikte keşfedilmemiş bölgelere doğru ilerleyebiliyoruz. Burada saklanan sırları açığa çıkarmaya çalışırken bir yandan da burada gerilim dolu unsurların önümüze sunulduğunu deneyimleyebiliyoruz ve aynı zamanda farklı izlerle birlikte çeşitli ipuçları da yakalamak zorunda kalıyoruz.
Oyunda bulabileceğimiz her ipucunu çok hızlı bir şekilde değerlendirmek gerekiyor ve aynı zamanda burada vereceğimiz kararların doğrudan sonuçları da olabiliyor. Oyunun geliştirici grubuna göre oyunda 11 farklı hikaye sonu bulunuyor. Dolayısıyla oyunda oynadığınız süre boyunca her oyuncu burada farklı bir deneyim yaşayabilir. Çünkü dilediğiniz gibi farklı sonlara ilerleyebilir ve bu sonlara ulaşmak için farklı kararlar verebilirsiniz. Bu kararları verebilmek için elbette oyunda hangi durumda olduğunuza dikkat etmeniz gerekiyor. İnsanların en büyük tehlikesi ile rotanızı buraya yönlendirebilirsiniz.
 
 
 
Öte yandan verdiğimiz her kararda tehlikeye yaklaşıp uzaklaşmayacağımız, bu tehlikenin içinde olup olmayacağımız tamamen seçimlerimize bağlıdır. Hikayenin gidişatı aslında bizim seçimlerimize bağlı. Elbette bu tarz oyunlarda özgürlükçü bir sistemin olduğundan bahsediliyor. Bu sistem sayesinde oyuncular elbette burada daha keyifli bir deneyim yaşayabiliyor. Seçimler bize ait olduğu için istediğimiz kararları alabiliyor, aynı zamanda kendi oyun tarzımızı kişiselleştirebiliyoruz.
 
Oyunda farklı yaratıklar ve düşman unsurlarıyla karşılaşabiliyor, onlarla farklı yönlerden etkileşime geçebiliyoruz. Onlarla etkileşime girdikten sonra onlara nasıl yaklaşacağımıza, hangi durumlarla karşılaşacağımıza karar verebiliriz. İstersek onlarla dost, düşman olabiliriz, dostluğumuzu daha da geliştirebiliriz. Bu tamamen bize bağlı olarak değişebilir. Gelecek temalı üretimlerimde farklı teknolojilerle bir arada karşılaşabiliriz. Bu teknolojileri kullanmamız ve etraflarındaki ipuçlarını burada aramamız gerekiyor.
 
Bu tür oyunlarda yapabileceklerimiz elbette oldukça sınırlı olduğu için çevredeki bölgelere gidip araştırma yapmak ve oradaki ipuçlarını incelemek oldukça önemli. Bunlarla etrafta bulduğumuz nesneleri inceleyebilir, bu nesnelerin ne için kullanıldığını görebilir ve daha fazlasını yapabiliriz. Farklı şekillerde sorgulama yapabileceğimizi ve bu sorgulamada hangi hikayede yer alabileceğimizi, yapım aşamasında ilginç atmosferlerle karşılaşacağımızı belirtelim. Yukarıda da belirttiğimiz gibi buradayken istediğimiz atmosfere adım atabiliyor, bu atmosferleri keşfedebiliyoruz ve her zaman burada ekran görüntüsü almak zorunda kalıyoruz.
 
 
Öte yandan oyunda farklı şekillerde kullanabileceğimiz teknolojik cihazlar da bulunuyor. Elimizde bu cihazlarla kendi mürettebatımızı bulmak için elimizden geleni yapmaya başladık. Bu cihazlar izleme cihazlarını, telemetreleri ve daha fazlasını içerir. Çeşitli araçlarla yer aldığımız üretimde elbette takip cihazıyla birlikte ekibimizin bıraktığı ayak izlerini veya diğer izleri de takip edebiliyoruz. Bu takip cihazıyla ipuçları bulmak için elimizden geleni yapmaya başlıyoruz ve onlarla da mürettebatımızın izini sürmeye başlıyoruz. Öte yandan çeşitli araçlarla büyüleyici ortamlara geçebiliyoruz ve burada sahip olduğumuz bir aracı kullanmak zorunda kalabiliyoruz. Elbette bir yerden bir yere gitmek için farklı araçlarla ilerleyebilir, sadece yürüyerek değil diğer teknolojik cihazlarla da oyundaki yerimizi alabiliriz.
Birinci şahıs bilim kurgu temasıyla karşılaşabileceğimiz yapımda şu anda yukarıda da belirttiğimiz gibi Epic Games kapsamında 327 Türk lirasına satışta. Bu tür oyunları seviyorsanız ve kendinizi bir bilim kurgu deneyimine kaptırmak istiyorsanız bu oyuna göz atabilir ve deneyebilirsiniz. Oyun aynı zamanda Polonyalı fütürist Stanislaw Lem’in ikonik romanı Yenilmez’in konusuna da dayanıyor. Son olarak oyunun arka planındaki hikaye, karakterler arası diyaloglar ve orta sahneler aracılığıyla bizlere aktarılıyor. Sinematik bir deneyimle karşılaşabileceğimiz tek oyunculu hikaye içeriğiyle oyundaki yerimizi alabileceğimiz yapımda, gerçekten keyifli bir bilim kurgu deneyimini bizlere aktarıyor ve hikaye odaklı olduğu için aldığımız kararlar da çok iyi. burada doğrudan etki yaratacaktır.
 
– Ürpertici Masal (22 TL)
 
 
 
Bağımsız bir geliştirici tarafından bizlere sunulan, gerçekten ilgi çekici bulmacaları ve ilgi çekici arka plan hikayesiyle öne çıkan Reepy Tale, Epic Games indirimleri kapsamında 22 Türk Lirası fiyatla satışa sunuluyor. Oyunun gerçekten oynayabileceğiniz sürükleyici bir ortama sahip olduğunu, içinde bulunduğumuz ortamın da gerçekten oynanabilir bir yapı olduğunu söyleyebiliriz. Oyunu daha önce defalarca bitirdim ve mutlaka oynanması gereken oyunlar arasında yer aldığını rahatlıkla söyleyebilirim. Oyun her ne kadar kısa bir yapıya sahip olsa ve kısa sürede bitse de bu deneyimi yaşamanın şimdi tam zamanı diyebiliriz.
Yan görüş kamerası perspektifinden birlikte rol alabileceğimiz yapımda farklı bulmacaları çözmeye çalışıyoruz. Oyun bize bölümler halinde sunuluyor ve bu bulmacaları çözmek için birden fazla yol deneyebiliyoruz. Ayrıca oyunda ilginç karakterlerin ve düşman unsurlarının bizlere sunulduğunu görebiliyor ve bunları yenmek için farklı adımlar da atabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda oynadığımız süre içerisinde ürkütücü ortamlara geçebiliyor, oradaki çarpık bulmacaları çözmeye çalışabiliyor ve bazı bulmacalarda aslında zorlandığımızı görebiliyoruz. Çünkü oyunda oynadığımız süre boyunca bu bulmacaların tamamen farklı olduğunu ve bulmacaların özünü öğrenmek için birden fazla deneme yapmamız gerektiğini deneyimleyebiliyoruz.
Korkunç yaratıklarla karşılaştığımız ve bazı yaratıkların dost, bazı canlıların düşman olduğu yapımda kardeşimizle çalışırken bir anda kardeşimizin canavarlar yani yaratıklar tarafından ele geçirildiğini görüyoruz ve elimizden geleni yapacağız. onu kurtar. Her şeyin bir anda alt üst olduğu bu yapımda kendimizi bir dizi şaşırtıcı olayın içinde bulabilir, kardeşimizin kaçırıldığı bu dünyada kardeşimizi kurtarmak için farklı bölgelere taşınıp kendimizi tehlikeye atabiliriz. Bu yolda elbette garip yaratıklar ve karakterlerle karşılaşabilir ve kendimizi uğursuz bir ormanın içinde bulabiliriz. Bu ormanda bazı ağaçların canlandığını, tuhaf karakterlere sahip bir yapıyı gördüğümüz durumlarla karşılaşıyoruz.
 
 
Arka plandaki hikaye tamamen kardeşimizi kurtarmak üzerine ama diyebiliriz ki bu durumda tabi ki önümüze bazı bulmacalar sunuluyor ve önce kolay, sonra güçlü bulmacalarla karşılaşıyoruz. Öte yandan oyunda etraftan çeşitli ipuçları toplayabiliyoruz ve elbette bu ipuçlarıyla birlikte eşyaları toplayarak bulmacaları çözmek için elimizden geleni yapmak için yola çıkıyoruz, ayrıca farklı nesneleri bir araya getirerek de bu bulmacaları çözebiliyoruz. birlikte. Çok çeşitli durumlarda kullanabileceğimiz bu eşyalarla her zaman çevreyi keşfetmek ve etraftaki nesnelerle etkileşimde bulunmak çok önemlidir. Elbette oyunda bir yerden bir yere hareket edebilmek için karakterimizi kontrol ediyoruz. Tıklamalarımızla yapabileceğimiz karakter kontrolleri ile karakterimizi farklı yerlere götürüp, tek seferde aşağıya taşıyıp farklı parçalara geçebiliyoruz.
 
Oyunda karşılaştığımız bulmacaların içeriği tamamen değişebiliyor. Mesela bir yerlerde garip bir düşmanla karşılaşabiliriz, bu düşmanın yani garip bir karakterin bize doğru geldiğini hissedebiliriz ve biz de ondan direkt olarak kaçmak zorunda kalabiliriz. Gizlilik unsurlarını da içeren üretimde gerçek zamanlı, gerçek atılımlar yapmak gerekiyor.
Mesela oyun oynadığımız süre boyunca bir evin içerisindeyiz. Bu evde bir cadı var diyebiliriz ve bu cadının sürekli çeşitli iksirler hazırladığını görebiliriz. Tabi bu cadıyı tuzağa düşürmek için aslında evin alt katına inebiliyoruz ve buradaki ipuçlarından yani eşyalardan faydalanmamız gerekiyor.
 
Doğru zamanda gerçek saldırılar yaparak bu ipuçlarını toplayıp elimizde zehirli bir iksir oluşturabiliriz. Bu zehirli iksiri kaynayan cadı kazanına atmalısınız ve aynı zamanda cadı tarafından görülmemek ve yakalanmamak zorundasınız. Çünkü cadı bizi gördüğünde takip eder ve yakalayabilir. Bu nedenle bölüme yeniden buradan başlamamız gerekiyor. Bu noktada kapanma unsurlarının bulunduğunu ve burada yaptığımız atılımların zamanlamasının da çok değerli olduğunu hızlıca belirtebiliriz. Elbette bunları başarılı bir şekilde geçmek için birkaç kez denememiz gerekiyor ve oyundaki ilerlememize devam edebiliriz. Elbette oyunun ilerleyen aşamalarında daha ağır durumlarla karşılaşabiliriz.
 
 
 
İlginç atmosfer ve ortamların yer aldığı yapımda ayrıca arka plandaki müziğin gerçekten hoş bir şekilde bizlere aktarıldığını ve bu müziğin içinde istediğimiz şekilde yer alabileceğimizi de deneyimleyebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda oynarken bu müzikle oyuna katılabiliyor ve kendimizi keyifli ortamlarda bulabiliyoruz. Karanlık hikayeleri keşfedebileceğimiz, etraftaki ipuçlarını arayabileceğimiz yapımda birkaç saatlik bir deneyim bizi bekliyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi oyunun uzun süreli bir deneyimi yok. Bu nedenle kısa zamanınızı geçirmek ve aynı zamanda keyifli bir oyuna göz atmak için şimdi tam zamanı diyebiliriz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi oyun 22 Türk lirasından satışa sunuluyor.
Elbette Epic Games indirimleri kapsamında daha fazla oyuna daha ucuza ulaşabiliyoruz. Artık bu listenin sonuna geliyoruz. Elbette bu listenin dışında başka listeler de oluşturacağız, eğer ilginizi çeken ve daha önce deneyimlediğiniz oyunlar varsa yorum kısmında bunlardan bahsedebilir ve diğer oyunculara yol gösterebilirsiniz.

cerkezkoy-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Vip elit Eyüp escort Bayan numaraları
Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler